Ochrana osobních údajů

Milí uživatelé,

cením si Vaší přízně a důvěry, a proto je ochrana osobních údajů pro mě samozřejmostí.

Ochrana osobních údajů 

  1. Provozovatelem stránek je Lenka Častulíková, provozovatel je registrován na Úřadu pro ochranu osobních údajů pod registračním číslem 00063346.
  2. Provozovatel se zavazuje chránit jemu svěřené osobní údaje a postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a změně některých zákonů.
  3. Provozovatel nebude bez předchozího svolení uživatele zpracovávat, sdílet, prodávat ani používat jemu svěřené osobní údaje.
  4. Uživatel bere na vědomí, že provozovatel je oprávněn zpracovávat, shromažďovat a sledovat osobní údaje jednotlivých uživatelů pro vlastní potřeby, tj. zejména za účelem poskytování služeb, pro marketingové a statistické účely nebo za účelem zkvalitňování služeb.

Jaké osobní údaje shromažďuji

O uživateli shromažďuji tyto osobní údaje:

jméno, příjmení, e-mailová adresa

Jak s osobními údaji nakládám

  1. Veřejné i neveřejné osobní informace jsou automaticky zpracovávány zabezpečeným systémem a uchovávány v bezpečném formátu v databázi provozovatele
  2. Přístup k informacím o uživateli mám pouze já sama a provozovatel mých webových stránek.

Velmi mi záleží na tom, abych se nedoupuštěla spamování. Všechny zprávy, které rozesílám, jsou opatřeny odkazem pro odhlášení. Pokud zprávy ode mě nechcete dále dostávat, použijte prosím odhlašovací odkazy nebo mi napište emailem na adresu: leni.castulikova@seznam.cz

 

Děkuji za Vaši důvěru,
Lenka Častulíková